top of page

Kara Zencefil Şurubu Neye İyi Gelir? Kullananlardan Şikayet Var mı ?

Kara Zencefil Şurubu son derece şifalı bir etkiye sahip olan, neredeyse nefes açıcı bir şuruptur. Zencefil bitkisinin ne kadar faydalı ve Türkiye'de ne kadar çok kullanıldığını hepimiz biliyoruz. Özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılan zencefil, öksürüğe, grip ve soğuk algınlığına iyi gelmektedir. Zencefilin etkin gücü kullanılarak oluşturulan Kara Zencefil Şurubu ise bunların yanı sıra daha birçok şifayı içinde bulundurur. Şimdi Kara Zencefil Şurubu'nu biraz daha yakından tanıyalım.


Kara Zencefil Şurubu Nedir ?


Kara Zencefil Şurubu içerisinde ana madde olarak zencefilin haricinde sahil çamı, tarçın, çördük adaçayı, enginar, okaliptüs, lavanta ve ısırgan otu barındıran özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılan ve kişiye daha rahat nefes almasını sağlayan tamamen doğal bitkisel gıda tavsiyesidir. 



Kara Zencefil Şurubu Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir ?


Zencefilin bilinen en önemli özelliği üst solunum yolu enfeksiyonlarını ve gribal enfeksiyonları tedavi etmesidir.  Genç yaşlı herkesin çok rahat bir şekilde kullanabildiği, hemen hemen herkesin evinde bulunan zencefil, birçok bitkiyle zenginleştirilerek gücü arttırılmıştır.  


Kara Zencefil Şurubu'nun Faydaları ;


  • Balgam söktürücü olarak kullanılır.

  • Doğal antibiyotik olarak bilinir ve iltihap kurutucu özelliği vardır.

  • Nefes alma sırasında ortaya çıkan hırıltıyı keser.

  • Nefes almayı kolaylaştırır böylece yaşam kalitesini arttırır. 

  • Akciğer temizler.

  • Sigara içmeyi bırakmakta zorlanan kişilere, sigarayı bırakmada yardımcı olur.

  • Koah hastalığında gıda takviyesi olarak kullanılır.

  • İshal olan kişiler kullandığında, ishali düzenler.

  • Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.

  • Öksürüğü keser.

  • Vücuttan toksin maddeleri atar, antioksidan özelliği vardır.


Sizlerde bu şikayetlerden bir veya birkaçına sahipseniz, Kara Zencefil Şurubunu mutlaka denemelisiniz.


Kara Zencefil Şurubu Nasıl Kullanılır ?


Kara Zencefil Şurubunu kullanmak için kendinize gün içerisinde sabah ve akşam belirli bir saat belirlemeniz gerekmektedir. Daha sonrasında her gün belirlediğiniz saatlerde bir sabah ve bir akşam olmak üzere günde toplam  2 şase kullanımı önerilmektedir.  Kullanımı oldukça basittir. Bir bardak suyun içerisine 1 şase şurubu (30 ml) boşaltmanız ve karıştırıp içmeniz yeterli olacaktır. Bu işlemi gün içinde 2 defa uygulamalısınız, dozajı aşmamalısınız.  Kara Zencefil Şurubu'nu güneş ışığına direkt maruz kalmayacak bir şekilde, serin yerde muhafaza altına almanız ve çocuklardan uzak tutmanız gerekmektedir. 

Kara Zencefil Şurubu Ne Kadar Süre Kullanılmalıdır?

Öncelikle her tedavide ve takviyelerde olduğu gibi Kara Zencefil Şurubu'nda da düzenli kullanım şarttır. Kendinizin belirleyeceği saatlerde sabah ve akşam en az 1 aylık kullanım, sayılan bütün faydaları vücudunuzda görmeniz için yeterli olacaktır.  1 aylık kullanım süresi sonrasında ne kadar iyi geldiğini zaten anlayacaksınız. Dilerseniz 1 aylık kullanım sonrasında da devam edebilirsiniz. 

Kara Zencefil Şurubu'nun Etkileri

Bilindiği üzere zencefilin tek bir değil birden çok etkisi vardır. Özellikle üst yolunum enfeksiyonuna iyi gelen zencefil ve kara zencefil şurubu aynı zamanda, antioksidan özelliği taşır. Bu özelliği sayesinde vücudumuzda biriken tüm toksinleri vücut dışına atarak bize bir iç temizlik imkanı sağlar. Kara Zencefil Şurubu mide ve bağırsaklar üzerinde de son derece rahatlatıcı etkiye sahiptir. Sindirimi ve boşaltım sistemini rahatlatır . Bağırsak üzerindeki etkisinden kaynaklı, ishal durumlarında ishalin çok çabuk geçmesini sağlar. Metabolizmayı da hızlandıran bir etkiye sahip olduğundan dolayı, hem daha rahat bir bağırsak hareketliliği sağlar hem de zayıflama aşamasında da kullanan kişilere fayda sağlar. En önemli özelliklerinden birisi de tabiki bilindiği üzere öksürüğe çok iyi gelmesidir. Öksürün durumlarında vücuttan balgamında çıkmasını sağlayarak öksürüğü keser ve tedavi eder. Görüldüğü üzere Kara Zencefil Şurubunun faydası sadece tek bir noktaya değil hemen hemen tüm vücuda vardır. Kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra olumlu değişimleri kendi gözünüzle görüp vücudunuzla hissedeceksiniz. Eğer ürünü daha yakından incelemek ve satın almak istiyorsanız linke tıklayınız..


Kara Zencefil Şurubu'nun Yan Etkileri

Kara Zencefil Şurubu tamamen doğal bir karışım olduğundan dolayı, insan vücuduna herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği Kara Zencefil Şurubu, içenlere şifa dağıtmaktadır. Sizde bu şurubu satın almak isterseniz bu linki tıklayarak ürünün satış sitesine gidebilirsiniz.  Fakat yukarıda sayılan Kara Zencefil Şurubunun içerisinde ki bitkilerden herhangi birine alerjisi olanların kullanması önerilmemektedir.   Aynı zamanda emziren annelerin ve düzenli ilaç kullanan kişilerin doktorlarına danışması gerekmektedir. 




Kara Zencefil Şurubunun İçeriği Nedir ?


Kara Zencefil Şurubu yoğun olarak zencefil içermekle beraber birçok bitki özü de bulundurmaktadır. Kara Zencefil Şurubu'nun İçindekiler;


  • Zencefil

  • Isırgan Otu

  • Sahil Çamı

  • Tarçın

  • Çördük

  • Adaçayı

  • Enginar

  • Lavanta

  • Okaliptüs

  • Biberiye

Hepsi tek başına dahi insan vücuduna son derece faydalı takviyeler olup birleşince güçleri daha da artmıştır. Kara Zencefil Şurubu, herkesin sorun yaşamadan kullanacağı tamamen bitkisel bir karışımdan oluşmaktadır.




Kara Zencefil Şurubu Koah Tedavisi


Koah hastaları vücutlarında ki oksijenin azlığından dolayı ne yazık ki nefes alıp vermekte çok zorluk yaşamaktadırlar. Alınan ilaçlar ve kullanılan makinelerle bir nebze olsun nefes almada kolaylık yaşayan hastalar, bu durumdan çok şikayetçilerdir. 


Kara Zencefil Şurubu, içinde bulundurduğu bitkiler sayesinde kullanan kişiye daha rahat nefes alıp verme olasılığı sağlamaktadır. Bu sayede kişi eskisinden daha kolay nefes almakta ve rahatlamaktadır. Koah hastalarının da en büyük sorunlardan birisi olan rahat nefes alamamaya da böylelikle bir ek çözüm gelmiştir.


Kara Zencefil Şurubu kullanan Koah hastaları artık daha rahat nefes alabilecek ve böylelikle yaşadıkları sorunlarda azalma yaşanacaktır. Sizinde koah ya da nefes darlığı gibi sorunlarınız varsa bu ürünü mutlaka denemelisiniz. Ürünü satın alıp denemek için burayı tıklayın ve sizde nefes almadaki farkı görün..



Kara Zencefil Şurubu'nun Sahtesi Nasıl Anlaşılır ?


Kara Zencefil Şurubu son derece faydalı olduğundan dolayı Türkiye'de çok rağbet görmektedir. Durum böyle olunca da dolandırıcılar sahtesini üretmekte ne yazık ki gecikmediler. 

İnternet alışverişlerinde en önemli olan şey, ürünü satın alacağınız siteye güvenmektir.  Sitelerin size güven vermesi için sahip olmaları gereken en önemli araç ise iletişim kurabileceğiniz telefon numarasıdır. Telefon numarası olmayan ya da ulaşılamayan satış sitelerinden alışveriş yapmamanız gerekmektedir.


Aynı zamanda ürünün üzerinde hologramlı barkod bulunmalıdır. Eğer hologramlı barkod yoksa o üründen uzak durmanızı tavsiye ederim.

Benim önereceğim sitenin linkini buraya bırakıyorum. Dilerseniz sizde resmi satış sitesinden ürünün orijinalini satın alabilirsiniz.  Bu site üzerinden alışveriş yaptığınızda ayrıca size ek garanti olarak 2 hizmet daha sunuyorlar. Birincisi, ürünün üzerinde siteye girip arattığınızda bilgilerini karşınıza çıkaran seri numaraları bulunması, ikincisi ise ürünün faturasıyla birlikte size gönderilmesidir. 


bottom of page